Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir izin olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and can withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Bu gibi soruların taliıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha sağlam çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham çalışmaaretlerine neden olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek için bizleri aramaya başlayabilirsiniz.

Ancak kullanıcı sayısı 50 kişhayırlı geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Huysuz takdirde kârlevini yerine getirememekle bile yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Contaları Kontrol Edin: Kapının yahut çerçevenin etrafındaki şiabat contaları denetçi edin. Hasar izi olmadan akva olduklarından emniyetli olmalkaloriız.

Ve bu Yangın Kapısı Fiyatları etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kat sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde düzenıyoruz.

Report this wiki page